Yogakurs i Larsneshallen

Vi er så heldige å ha fått en yoga instruktør hit til Larsnes i haust. Tilbodet er tenkt til Larsnes Idrottslag sine medlemer, så om du er interessert men ikke er medlem,  – kan du melde deg inn.  Vi har 18 plasser, så hiv deg rundt og meld deg på.

Alle må ha med seg  Yogamatte. Det er i handel hos de fleste sportsbutikker. Husk mjuke klær.

Litt informasjon om Kishore og hans Yogapraksis

Jeg er Kishore Gajendra fra den sørlige delen av India. Eg ble introdusert til yoga da jeg var veldig ung. Jeg begynte å lære yoga fra ‘Pathanjali Yoga Shikshana Samithi’ i Bangalore. Etter mange års praksis tok jeg mitt første undervisningsprogram og eksamen i fjellet i sør, kalt «Siddara Beta», hvor vi bodde og lærte UPA og Hatha yoga i sin reneste form rundt naturen.

Etter denne erfaringen hadde jeg min første mulighet til å jobbe som assisterende lærer da jeg var 16 år gammel. Jeg har også studert «yoga og tankestyring» i bachelorstudiet (Bachelor of Arts and Humanities) og har hjulpet barn og voksne i yoga. Jeg kom til Volda i fjor, og jeg begynte å hjelpe en liten gruppe av kvinner med yoga, pranayama og meditasjon i Volda (VTI Turngruppa). Jeg føler at jeg har etablert et godt forhold til alle som deltar i klassen min.

Alle er velkomne til mine yoga leksjoner. Først og fremst, selv om folk har gjort en stund, begynner jeg med de mest grunnleggende øvelsene til upa yoga i noen uker. Prøv å jobbe med fundamentet før du gradvis går inn i hatha yoga og mer komplekse former av kriya yoga. Hatha yoga er et av de mest grunnleggende aspektene ved yoga som man trenger før man prøver noe avansert i yoga. Derfor legger jeg vekt på å lære upa yoga og hatha yoga først.

Bortsett fra det fysiske aspektet av yoga, lærer jeg også pranayama, som er pusteøvelser. Et enkelt sett med pusteprosesser kan gjøre en stor forskjell i din erfaring med yoga og liv generelt. Jeg avslutter vanligvis klassene mine med litt meditasjon for folk som er interessert. Jeg vil gjerne lære enkle meditasjonsteknikker som vil hjelpe deg med å slappe av og forbedre din psykiske helse.

Kurset koster 1250 kr pr. person og vil gå over 8 kurskvelder. Betaling må skje før kursstart, plassen går videre dersom det er manglende betaling (frist er 2 dager før kurs start.)

Oppstart onsdag 19 september, siste kurs onsdag  7 november og vil finne sted i gymsalen på Larsnes fra klokka 20.00- 21.30

Påmelding skjer via sms til Anne Marthe Gjerde på telefonnr. 99582660, kontonr.  ein kan betale til vert tilsendt. Merk betalinga med namn.