08.11.2018
LIKE FØR DET BRAKAR LAUST…..
Fredag 9. november brakar det laust: Sjuande sesong med FEEL-IT! 8 kveldar med fulle hus med eit forrykande dinnershow – noko tidlegare gjestar kan skrive under på sidan starten i 2012 – i eit antal av over 6500!
– Vi har som mål å presentere eit nytt dinnershow kvart år, med nytt repertoar og ny meny! Vi vil også vise at vi kan meistre ulike musikkstilar, heiter det i pressemeldinga. Orkester og solistar har klasse!
Og maten då!! Årets meny: Starter: Laks tartar. Forrett: Brosmesuppe. Hovudrett: Heilsteikt kalvefilet. Dessert: Bringebær m/krydderrjøme! Dei originale Feel-It-kokkane er tilbake! Garantert suksess med kokkane Tormod, Erlend og Tor Egil.
Vi gler oss til dinnershowet – både musikk og mat!
tronto@tussa.com