«Dugnadsstafetten»

Denne veka er det Halletun sin tur! Nytt tak skal på plass! Det har ikkje vore noko problem med dugndsfolk; gamal og ung har stilt opp!

Les meir

SUMARSAMKOME 2019

Planlegginga av årets Sumarsamkome er godt i gong! Årets dagar vert bygt på same lesten, dog med nokre endringar! Dagane foregår frå og med torsdag 20. juni til  og med jonsokafta som er søndag 23. juni!

Les meir

17. MAI I LANDSBYEN

Strålande ver – heile dagen! Flagga kom tidleg opp – og folk kosa seg  med god frukost og sol, før dei v med “fellesfeiringa”! Tradisjonelt så startar feiringa med flaggheising ved Sandetun og der stiller sjølvsagt med HML Varden! Ja, kva skulle vi ha gjort utan Varden! Då hadde 17.mai-feiringa vorte snippa!

Les meir

DUGNADSBYGDA

Viss vi ikkje visste betre, så skulle ein tru at dugnadane i landsbyen var som ein stafett å rekne!  Begge småbåthamnene har fått sitt, 2 dagar på rad med dugnad på skulen,  i Larsnes IL; og no sist: Rundt kyrkja og den siste i dag onsdag 14. mai; “Ruskendag” i sentrum i regi av Landsbyrådet der vegagrøftene frå Skulekrysset, om Sandetun til gamleskulen og ferjekaia vart renska for plast og anna rusk!

Les meir

NYEREKTOREN

Første mai starta Oddhild Gjengedal arbeidet sitt som rektor på Larsnes skule. Ho tek over for Dag Atle Lee som var her vel 1 1/2 år. Oddhild  kjem frå ungdomsskulen i Gursken der ho dei siste åra har vore undervisningsinspektør. Vi satsar på at ho vert her ei god stund; -i alle fall lengre enn dei to foregåande!

Les meir

Dagens bilde

TERJE 50 ÅR

Vår alles Terje ja, heile landsbyens Terje, feira 50 år i dag – og baud alle kjente inn til bursdagsfest med pølser, kaker og kaffi på Landsbyhuset!

Les meir

Oppgradering av råsene til Storehornet og Grøthornet


Trimgruppa aksjonerer! Dei vil ha hjelp til å realisere planene sine med å legge stein i råsene. Dei oppmodar alle som tek turen til Grøthornet eller Storehornet om ta med seg ein stein eller fleire til dei våte partia i  Råsene. På sikt vil alle kunne gå torrskodde til toppen.

Les meir

VÅRDUGNAD

Tradisjonen tru; vårdugnad på Larsnes skule i går 7. mai. Over 20 møtte opp! Det vart rydda , buskar og tre vart klipte, det vart kosta og spylt rundt skulen og nytt klatretau kom på plass!

Les meir

Webkamera

Video frå LarsnesSjå fleire video

ERLERIDA

Linerla er komen! Det slo i alle fall veret fast i dag! Alltid ei snøride etter at linerla er komen!

Folk tek dette som ei sjølvfølgje at det kjem ei erleride på våren. Likevel; like overraska kvart år! Og ho kjem nesten alltid etter at bilane har fått sommardekka på! Ein høyrer liksom erla der ho sit og ler av deg; på god avstand!

Les meir

Konfirmasjonslaurdag

“Kom mai du skjønne milde”  – med innhald alt frå haglbyger og lave temperaturar, men også med konfirmasjon i Larsnes kyrkje laurdag 4. mai kl. 1300! Ein stor dag for mange – både konfirmantar og familier!

Les meir

Sesongstart i fotball og fair-play

Fotballsesongen i LIL i gong.  Fotball er meir enn kamp og trening! Verdiane i idrottslaget er «Glede, fellesskap og respekt».

Les meir

#Larsnes Sjå fleire bilde

Ei tid varSjå fleire bilde

Steinnes.2091-retusjert.jpg

Ut på tur - aldri sur

Bla opp