Gamle Drageskarvegen

Mange turgåarar har nok merka seg at nytt «picnicbord» er komt på plass oppi gamle Drageskarvegen!  Det er  ikkje kommunen som har «slege seg laus»; derimot er det Larsnes Helselag som har kjøpt inn dette! Kjempeflott – det gamle hadde gjort sitt! Og den utsikta då!!

Les meir

FØRSTE RUNDE vel i hamn

Første runde av sjuande  Feel-It vel i hamn! Utruleg gode tilbakemeldingar, så dei som har billettar til resten av sesongen, kan berre glede seg!

Les meir

YOGA

Kvar onsdag samlar nesten 20 landsbydamer  seg i Larsneshallen for å lære seg yoga; ei ny form for trening for dei aller fleste på våre kantar.

Les meir

LIKE FØR DET BRAKAR LAUST…..

Fredag 9. november brakar det laust: Sjuande sesong med FEEL-IT! 8 kveldar med fulle hus med  eit forrykande dinnershow – noko  tidlegare  gjestar kan skrive under på sidan starten i 2012 – i eit antal av over 6500!

Les meir

Sandemessa 24.-25. november i rute

Sandemessa vert arrangert av Larsnes idrottslag og grendehuset Breidablik på Larsnes. Sandemessa vert alltid arrangert før første helga i advent. I fire årtier på rad har messa vorte arrangert. 

Les meir

Dagens bilde

Lysgladmelding!

Nye lys i landsbyen! Endeleg er det i orden lysa på gangvegen mellom skulen og stadion!

Les meir

STERK OG STØDIG

Larsnes Helselag har eit svært godt lavterkselstilbod for seniorar kvar mandag i Larsneshallen. Det er fysioterapeut Kristine Rein som er instruktør denne timen frå kl 1400! Sist mandag var der 14 ivrige seniorar i sving! 

Les meir

Open HALLoween

Mellom 80-90 barn innom hallen.Fra alle bygdene i kommunen samt  Leikong, Moltu, Ulsteinvik, Myrvåg og mange vi ikke veit kvar kjem fra.

Les meir

Nyhende frå Sande kommune

Sjå fleire saker frå Sande kommune

Webkamera

Video frå LarsnesSjå fleire video

Fotballens dag med Øyvind Vebenstad laurdag

Larsnes IL Fotball vil invitere deg til å delta på fotballens dag laurdag 3. november i Larsneshallen mellom klokka 16 og 18.

Les meir

J14 avslutta god sesong med sosialt samvær

Larsnes J14 avslutta fotballsesongen 2018 med sosialt samvær laurdags kvelden. Langbord var dekka og ein rikholdig pizza-meny vart servert i lag med svele og sjokoladekake.

Les meir

LGFK – siste kamp i år!

  • Fredag 26.oktober spelte LGFK årets siste kamp!  I dag var det opplett og stilt på River Plate!! Men ved kampslutt stod gradestokken på null!
Les meir

#Larsnes Sjå fleire bilde

Ei tid varSjå fleire bilde

Steinnes.1990-retusjert.jpg

Ut på tur - aldri sur

Bla opp